Menu

Dugoročna saradnja i uzajamno poverenje

Mi stvaramo i razvijamo partnerske odnose sa našim klijentima. Podrška, poverenje i deljenje zajedničkih interesa i ciljeva, zasnovanim na odgovornom poslovanju, naše su osnovne vrednosti. Posebno polje delovanja omogućava nam konstantan razvoj i unapređenje posla.

Profil

HTR Refractories je kompanija osnovana 2013. godine sa ciljem da postane pouzdani dobavljač vatrostalnih materijala vrhunskog kvaliteta na tržištu teške industrije. Specijalizovani smo za poslove zastupništva i posredovanja u prodaji materijala namenjih proizvodnim procesima koji zahtevaju visoke temperature. Takođe pružamo usluge servisa i tehničke podrške prilikom implementacije i praćenja performansi vatrostalnih proizvoda. Od 2015. godine, posredujemo u prodaji specijalno dizajniranih čeličnih proizvoda i čelika i legura visokih performansi koji se koriste u različitim industrijskim sektorima.

Misija i vizija

Kao dinamična i ambiciozna kompanija, težimo uspostavljanju dugoročne saradnje sa kupcima, zasnovane na principima međusobnog poverenja i poštovanja, što nas čini pouzdanim zastupnikom. Pružiti kupcima najbolji proizvod i omogućiti najbolji servis osnovna je misija kompanije. Naša vizija je da unapredimo mrežu kupaca kroz saradnju sa našim principaIima. Tu viziju razvijamo kroz profesionalni odnos zasnovan na principima poslovne etike i konstatnog unapređivanja poslovnih odnosa, kako sa kupcima tako i sa kompanijama koje zastupamo.

Zastupništvo

Mi smo specijalizovanakompanija koja radi sa najboljima u svojim oblastima kako bismo kupcima pružili vrhunske usluge i proizvode. To su proizvođači iz sektora teške industrije sa složenom proizvodnjom. Specijalizovani smo za vatrostalstvo i čelike i legure visokih performansi. Radimo za globalne lidere iz tih oblasti. HTR Refractories je zvanični zastupnik sledećih kompanija: RHI Magnesita ,sa sedištem u Austriji i ESTANDA iz Španije.

RHI Magnesita - jedan od najvećih proizvođača vatrostalnih materijala.

Estanda Španija - livnica za proizvodnju specijalno dizajniranih čeličnih proizvoda.

Partneri

Okvir našeg poslovanja zasniva se na saradnji sa nekoliko partnerskih kompanija u srodnim poslovnim aktivnostima, što nam omogućava da kupcima i klijentima obezbedimo širok spektar proizvoda i usluga. Sledeće kompanije su naši partneri:

Pord d.o.o.Beograd - proizvodnja i promet opreme i rezervnih delova, pogonske tehnike namenjenih baznoj industriji.

Termopord d.o.o. Beograd - projektovanje, isporuka i ugradnja vatrostalnih, termoizolacionih i kiselootpornih materijala.

Zmaj a.d. Smederevo - kompanija za metaloprerađevačke poslove, koja pruža uslugei obavlja zanatske radove u građevinarstvu i industriji.

Gde poslujemo

Poslujemo u 5 zemalja Jugoistočne Evrope:
Srbija Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Albanija.

Reference

Naši kupci su vodeći regionalni proizvođači iz industrije građevinskog materijala, metalurgije i energetike, hemijske i petrohemijske industrije.

Kontaktirajte nas

Radite sa nama ili radite za nas.
Naš ljubazni tim može se kontaktirati putem e-maila.

Kontaktirajte nas sada